Despre Colenza

Colenza este un brand nou in Romania. Este un brand creat din dorinta de a aduce in tara produse de calitate accesibile pentru cat mai multi dintre voi. Afla mai multe despre Colenza si descopera produsele noastre!

Produsele noastre isi au originea in Italia, tara pentru care s-a inventat turismul. Avand grija de oaspetii lor, italienii stiu ca pentru un somn linistit si odihnitor ai nevoie de lenjerii de pat de calitate. De aceea am ales sa aducem in Romania lenjerii „made in Italy”, lenjerii din bumbac 100%. Adica produse din fibre naturale care aduc beneficii atat somnului tau, cat si sanatatii organismului. In plus, prin culorile pastelate alese pentru lenjeriile Colenza, avem grija ca dormitorul tau sa inspire odihna. Momentul intrarii in dormitor dupa o zi incarcata trebuie sa fie unul relaxant, iar placerea odihnei trebuie sa primeze.

Dar nu numai atat! Colenza aduce un produs cu totul nou pentru romani: cearceaful pentru pilota. Poti uita de plicul traditional! De azi inainte il poti inlocui cu cearceaful Colenza mult mai usor de folosit, mai igienic si mult mai elegant! Este vorba despre un cearceaf special, intrucat acesta acopera numai partea interioara a pilotei, lasand aerul sa circule mai bine prin ea si oferintu-ti astfel un somn relaxant si odihnitor. O alegere unica si inedita care va oferi un boost de stil dormitorului tau!

Colenza este, asadar, o alegere pe care TU o faci. O alegere pentru un somn linistit, pentru confort si eleganta. O alegere pentru un somn avand beneficiile materialelor din fibre naturale. O alegere a oamenilor care pretuiesc somnul, a celor pentru care zilele incep si se termina in dormitor, intr-un pat confortabil. O alegere a oamenilor care isi doresc sa simta mangaierea asternuturilor in fiecare noapte.

Colenza este despre a te reinventa, despre a face acel pas catre linistea pe care ti-o doresti in fiecare noapte, catre calitatea pe care o meriti. Colenza este despre posibilitatea de a alege intre o culoare si combinatii de culori incredibile, despre cum treci peste monotonia apasatoare a dormitorului tau si despre cum il readuci la viata.

Incearca produsele noastre si descopera tot ceea ce ti-am promis aici: calitate, confort, unicitate, eleganta. Te bucuri de garantia noastra! Daca nu esti satisfacut, poti returna produsele comandate. Dar te asiguram ca dupa ce ai incercat lenjeriile Colenza nu vei dori sa te reintorci la vechile lenjerii de pat!

Colenza este despre tine. Este pentru tine. Este un mod de a trai!

SC Colen Expert Shop SRL

Inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/426/2017

Cod de identificare fiscal: 37029120

Contact

Adresa: Cosmopolis, str Europa nr 3, Stefanestii de Jos, Ilfov, Romania.

Telefon: 0757735824

Email: office@colenza.ro