Servicii de Design

Ai ajuns in momentul in care iti amenajezi locuita si vrei sa fie perfecta inca din prima clipa in care vei locui acolo. Pat, saltea, covorase, vaze, tablouri, perne si lenjerii. Sigur le ai pe toate pe lista ta.

Sau poate vrei sa ii oferi un aer proaspat si nou. Cu siguranta esti o persoana preocupata si cauti solutii de amenajare interioara. Dar daca ti-am spune ca te putem spijini si putem trece impreuna printr-o experienta placuta de combinari si alegeri?

Ei bine, foloseste-te de experienta noastra in amenajari interioare! Apeleaza cu incredere la serviciile de consultanta Colenza, iar colegii nostri te vor ajuta sa alegi lenjeriile si accesoriile potrivite cu stilul tau, astfel incat sa obti ceea ce iti doresti!

Cum te putem ajuta?

Pentru inceput trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos in care sa ne spui cate ceva despre dormitorul tau. Cat de mare este, ce tip de pat ai, ce dimensiune are salteaua ta, ce culoare au peretii camerei, ce pasiuni ai, in ce domeniu lucrezi. Dar mai ales, spune-ne ce asteptari ai de la dormitorul tau: sa te umple de energie sau sa te calmeze? Sa fie un sanctuar de liniste si relaxare sau sa te inspire si sa te mobilizeze pentru activitatea ta. Sa fie ceva jucaus sau sobru, modern sau clasic? Ceva special, unic si complet sau ceva ce poti combina cu alte cearceafuri sau fete de perna?

Cateva fotografii ne-ar ajuta.

In functie de aceste date, consultantii nostri revin la tine cu mai multe sugestii de lenjerii, dar si combinatii de culori pentru cearceafuri si perne, astfel incat dormitorul tau sa fie in armonie cu tine, sa iti inspire starea de spirit pe care o astepti in fiecare seara.