Informatii Legale

RASPUNDEREA SOCIETATII

COLEN EXPERT CONSULT SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii si a celorlalte instructiuni mentionate pe site.

COLEN EXPERT CONSULT SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului.

COLEN EXPERT CONSULT SRL nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SOCIETATE a oricarei din obligatiile sale conform CONTRACTULUI, pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si, in special, pentru pierderea produselor.

 

GARANTII

Toate produsele comercializate pe site beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare, cu posibilitate de retur in termen de 15 zile calendaristice de la receptionarea produsului. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin strict din partea Colenza, brand detinut de COLEN EXPERT CONSULT SRL.

 

UTILIZATORII sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor si serviciilor se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site au un titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Reclamatiile privind deficiente, defecte ale produsului sau produselor achizitionate care se afla in perioada de garantie, pot fi facute contactandu-ne la telefon 0751 523 222 sau pe e-mail: office@colenza.ro, specificand exact care este defectul constatat. In urma contactului telefonic sau pe e-mail, cu acordul in prealabil al COLEN EXPERT CONSULT SRL, aceste produse se trimit la sediul firmei, insotite de factura in original (sau copie dupa factura care atesta cumpararea lor, in situatia in care au fost achizitionate mai multe produse, iar returul este partial). Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fii suportate integral de catre CLIENT, urmand ca COLEN EXPERT CONSULT SRL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare sau montare.

Defectele vizibile (orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului) se reclama in momentul efectuarii receptiei. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de CLIENT sau un reprezentant al acestuia.

Orice reclamatie ulterioara, referitoare la acest tip de defecte, nu va fii luata in considerare.

COLEN EXPERT CONSULT SRL este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespunzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate sau vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu alte substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire sau montare.

 

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre COLEN EXPERT CONSULT SRL si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente pe a carei raza teritoiala se afla sediul COLEN EXPERT CONSULT SRL.

 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a COLEN EXPERT CONSULT SRL. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale site-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.